Výročná členská schôdza

23.1.2003

Lokalita : Mestská knižnica Partizánske.
Čas : 16:00 hod.
Oficiálny program : Zhodnotenie turistického roku 2002, finančný stav, schvaľovanie plánu akcií na rok 2003, voľba členov výboru a predsedu, výber členského, diskusia.
Spoločenský program : Prezeranie fotografií a kroniky, občerstvenie.


Výročnej členskej schôdze Turistického klubu HOREC sa zúčastnilo 44 turistov. Schôdzu otvoril a všetkých privítal predseda Peter Horváth.
Správu o činnosti klubu za minulý rok predniesol predseda klubu. Na 15 akciách (z toho 9 autobusových zájazdov) sa zúčastnilo 574 turistov a spolu prešli 313 kilometrov. Tri akcie sa museli z dôvodu zlého počasia zrušiť. Minulý rok bol teda celkom úspešný.
Členovia si ďalej vypočuli správu o hospodárení s finančnými prostriedkami. Na začiatku roka sme mali 9413 Sk, príjmy boli 20460 Sk, výdavky 18263 Sk. Ku koncu roka bol stav financií 11610 Sk. Kontrolná komisia nenašla v hospodárení a účtovaní žiadne nedostatky.
Po tejto správe sa účastníci oboznámili s návrhom turistických akcií na rok 2003. Devätnásť akcií bez pripomienok schválili. Tento rok teda navštívime Michalov vrch, Vtáčnik, Drieňový vrch, Vápennú, Uhrovský hrad, Kremnické vrchy, Choč, Vysoké Tatry, Nízke Tatry, Poľské Tatry, Lúčanskú Fatru, Malý a Veľký Rozsutec, Veľkú Fatru, Súľovské skaly, Šíp, Žarnov a dvakrát budeme zlaňovať blízke skaly.
Pri voľbe členov výboru bola namiesto Paľa Švarca do výboru zvolená Renáta Boriková. Ostatní členovia sa oproti minulému roku nezmenili – viď Výbor. Za predsedu si plénum opäť zvolilo Petra Horvátha. Oficiálna časť sa skončila prijatím uznesenia a vyberaním členských príspevkov.
Traja najaktívnejší členovia klubu boli odmenení diplomami – rodina Boriková, Rudo Španko a Ján Priekala.

Schôdza potom pokračovala spoločenským posedením, kde si turisti prezreli klubovú kroniku a povymieňali si fotografie. Pri vínku a domácom pečive spomínali na zážitky v prírode a tešili sa na ďalší turistický rok.